Over ons

Onze bedrijfswagen op locatie in Vlissingen

Luctor et Emergo Glazenwasserij is een jong bedrijf met veel ervaring en een eigen visie op het vak en vol ambitie. Glasbewassing van alle soorten glas, de schoonmaak van interieuren en algemene ruimten, opleveringsschoonmaak van nieuwbouw projecten, reinigen van kunststof, reinigen van zonnepanelen of spinvrij behandelingen zijn de voornaamste diensten die wij dagelijks uitvoeren. Als "uw glazenwasser in Zeeland" maken wij geen onderscheid in particuliere of bedrijfsmatige werkopdrachten. Ons werkgebied ligt in heel Zeeland.
 

Wat doen wij allemaal

Wij zijn betrokken bij grote en minder grote glazenwas- en schoonmaakprojecten van diverse particuliere klanten en/of bedrijven, scholen en VVE's. Om onze opdrachtgevers optimaal te kunnen bedienen hebben wij onze werkzaamheden in de afgelopen jaren uitgebreid. We hebben de  diensten; kunststofreinigen, bouwopleveringen, schoonmaken  en onderhouden van zonnepanelen, specialistische glasreiniging inmiddels aan onze werkzaamheden toegevoegd voor een completer aanbod. Met de grootste zorg werken wij aan de uitstraling van uw bedrijf, het onderhoud van uw woning of het schoonhouden van uw leefgebied.

Wat vinden wij belangrijk

Omdat wij bij de mensen thuis komen of in hun bedrijf vinden wij het belangrijk dat u van ons op aan kunt, dat gemaakte afspraken stipt nagekomen worden. Er wordt duidelijk met onze opdrachtgevers overlegd om verwachtingen, wensen en pijnpunten in beeld te krijgen. Zo kunnen wij zo goed mogelijk onze diensten afstemmen op de wensen van de klant. We denken mee en proberen zo een aanbod op maat te kunnen meegeven en de werkzaamheden naar ieders tevredenheid uit te voeren.

- Betrouwbaarheid ; afspraak is afspraak
- Kwaliteit; ons werk wordt uitgevoerd door vakmensen die service en oplossingsgericht zijn
- Samenwerking op een heldere en inzichtelijke manier;  een duidelijke communicatie met onze opdrachtgevers
- Vooraf prijsbepaling; geen verassingen achteraf

Reacties

Er zijn geen reacties.

Posting comments after has been disabled.

Referenties

 • "

  " Een duidelijke prijsopgave, op tijd verschijnen en een streeploos resultaat, dat is Luctor et Emergoglazenwasserij!"

  "
  Lees meer
 • "

  Als jong bedrijf hebben wij met Luctor et Emergo een relatie waar wij nog lang op kunnen bouwen en rekenen. Bij onze opening hebben zij onze ramen en gevels keurig gewassen.

  "
  Lees meer