top of page

DIENSTEN

Glasbewassing

Glazenwasser Glasbewassing

Luctor et Emergo

Wie wil er nou geen schone ramen?  Onderhoud van uw bedrijfspand, werkomgeving  of woning vraagt nu eenmaal tijd. En vullen die tijd liever met andere zaken. Service en meedenken met onze klanten staan hoog in het vaandel. 

Om onze projecten zo goed mogelijk te kunnen (blijven ) onderhouden werken wij met vaste medewerkers op een project. Wij zijn te herkennen aan onze bedrijfskleding waar duidelijk de bedrijfsnaam op te zien is. Voor onze klanten een herkenbaar aanspreekpunt als er vragen zijn. 

Bij de uitvoering van de glasbewassing maken wij standaard de omlijstingen/kozijnen en vensterbanken mee schoon voor het optimale behoud van uw schilderwerk en het bestaande kuntststof.   

Offerte opvragen?

Voor prijzen kunt u het beste een offerte opvragen via onze mail  info@luctoretemergoglazenwasserij.nl of telefonisch via onze afspraken lijn 0113 34 89 43

Bezichtingsafspraak

Uw bedrijfspand, fabriek, VVE of woning is uniek, om een juiste prijs op te bepalen is vaak een bezichtigingsafspraak nodig. Graag  plannen we deze in overleg met u in. 

Onze offerte aanvragen zijn vrijblijvend op te vragen.

Tuckerpole Systeem

Telescopische glasbewassing: Door steeds meer beperkingen van de overheid met betrekking tot het gebruik van hoge ladders, is dit systeem een uitkomst wat in principe overal inzetbaar is. 

Milieu vriendelijk en zonder valgevaar, geheel conform de Arbo wet. 

 

Maar hoe werkt dat dan? Wij wassen de ramen met onkalkt water die wij in onze bussen meenemen naar het te wassen object.

De waterslangen worden aangekoppeld op onze reiniging borstels op uitschuifbare, aluminium/ carbon stelen. Hiermee kunnen wij wel een hoogte van 15 meter bereiken.

Verder zijn onze watertanken in de bussen gevuld met gedemineraliseerd en ontkalkt water. Door met het Tuckerpole systeem puur water over een oppervlak te borstelen en naspoelen, lossen alle mogelijke vervuilingen op en droogt het betreffende oppervlak streep- en vlekkeloos schoon op. 

Andere woorden voor dit systeem zijn; osmose glasbewassing, telescoop glasbewassing of telescopische glasbewassing, allemaal benamingen voor tuckperpole glasbewassing.

 

Moeilijk bereikbare ramen zijn hiermee goed te bereiken zonder het gebruik van ladders, Dit heeft voordelen want ; Hierdoor zijn hoge investeringen voor het gebruik van hoogwerkers vaak niet nodig.

ramenwasser
Ramenwasser 2

Specialistisch glasonderhoud:

Heeft u ook ramen die nooit echt sprankelen?

Mocht u niet precies weten waarom uw ramen nooit echt schoon worden. U heeft een witte waas op uw ramen of u ziet kalksporen van het regenwater?

 

Er is misschien sprake van aanslag op uw ramen. Deze kunnen vaak door ons op een  eenvoudige manier worden verwijderd waardoor u weer stralend heldere en schone ramen krijgt. Vraag naar onze mogelijkheden.

Wij helpen u met:

  •     Cementsluier verwijderen 

  •     Kalkresten verwijderen

  •     Impregneersluier verwijderen

  •     Loodslabsluier verwijderen

  •     Diverse overige aanslag verwijderen

LR 004 Luctor et Emergo 090921.jpg
bottom of page