top of page

DIENSTEN

Bouwopleveringen

LR 072 Luctor et Emergo 090921.jpg

Bouwopleveringen of eindschoonmaak werkzaamheden

Nadat er een verbouwing, renovatie of nieuwbouw heeft plaatsgevonden is er uiteindelijk een opleveringsschoonmaak noodzakelijk voordat het pand in gebruik genomen kan gaan worden. Laat ons daarom zorg dragen voor een fris en gebruiksklaar pand. Kortom; wij maken gebouwen schoon voordat ze (op)nieuw in gebruik worden genomen. 

 

Allereerst maken wij in overleg met u  naar uw wensen een plan van aanpak:

 

Te denken valt hierbij aan het verzamelen van afval en het afvoeren hiervan, verwijderen van stickers van ramen en panelen, verwijderen cementsluier van tegels en ramen,  reinigen complete trappenhallen en entrees en verzorgen daarbij ook de glasbewassing aan de binnen en buitenzijden van het object. Vervolgens zorgen onze vakbekwame medewerkers voor schone wanden, plafonds, vloeren en blinkend sanitair.

 

Een mooi schoon pand is uw visitekaartje na maanden bouwen.

LR 079 Luctor et Emergo 100921.jpg
LR 092 Luctor et Emergo 100921.jpg

Breed inzetbaar

Ook zijn onze medewerkers inzetbaar voor eenvoudige en ondersteunende hand- en spandiensten tijdens de bouwwerkzaamheden.

 

Alle soorten schoonmaak worden projectmatig ingepland en in de juiste volgorde uitgevoerd. In het geval dat er al meubilair staat zullen wij deze tafels, stoelen en kasten ook reinigen zodat alles er weer verzorgt uitziet en klaar is om te worden gebruikt.

 

Inmiddels hebben wij jarenlange ervaring in het uitvoeren van bouwopleveringen voor diverse opdrachtgevers. We weten ook als geen ander dat flexibiliteit noodzakelijk is om tot een goede samenwerking te komen. Wij proberen in het proces van opleveren hierin zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

LR 004 Luctor et Emergo 090921.jpg
bottom of page